1509746_10153587862820007_2091351255_n

12 Dec , 2013   Okategoriserade

Lowlife Awards 2013 – Pristagare

1509746_10153587862820007_2091351255_n
Foto: Siri Magnusdotter

På Novembers sista dag gick den tredje årliga Lowlife Awards av stapeln på det eminenta Hökmossens gård, endast ett kebabkast ifrån den historiska platsen där evenemanget föddes. Allting skedde enligt tradition och leendet har ännu inte lämnat mitt slitna ansikte.

Utöver att bara skåla, kramas och beundra oss själva så är det ju vissa utvalda personer som vi tycker har gett det där lilla extra under året. Dessa belönas självklar med de finaste av priser. Deras nya titlar samt nominering följer här nedan.

Årets Nykomling: Oskar Bergseth

Med engagemang, ös och ett ständigt leende har Oskar nästlat sej in på allt från spontansessions till Berlinresor och levererat tunga manövrar och oslagbart sällskap. En sann Lowlife.

Årets Luffare: Magnus Bergström

ParadisMange plockar, för tredje året i rad, hem denna ärofyllda titel. Men om man bor i skogen och klättrar i träd hela dagarna samtidigt som ett otroligt mustigt skägg pryder ens ansikte så har man utan tvivel förtjänat det.

Årets Wästgöte: Joakim Johansson

Få jobb i Skövde, bygga DIY i Mariestad samt aldrig banga på att tokrippa en Schlätta-sesh är helt klart tillräckligt för att ro hem den eftertraktade titeln som många trånar efter.

Low-wife Of The Year

Detta fantastiska pris kunde vi inte dela ut i år då samtliga Low-wifes har varit precis lika underbara och fantastiska. Varenda en har gjorts sej mer än förtjänt och därför är ni alla Årets Low-wife. Tack för att ni finns. Verkligen, tack!

Årets MVP: David Wiklund

Ödeläggar´n har utöver långa grinds, feta slams och allmänt ösande, även blivit pappa(!), flugit helikopter och tatuerat svanken. Sen såg han till att steppa upp gamet och anordna ett Deathcamp vi aldrig kommer glömma. Sa jag att han har blivit pappa?

Ödeläggarn
Foto: Siri Magnusdotter

Ripper Of The Year: Björn Norrlander

Priset som har kommit att kallas ROTY är få förunnat. För att ens ha en chans att vid årets slut få hålla upp Guldtrucken mot skyn och kunna titulera sej som Ripper Of The Year så krävs det ett otroligt engagemang, försummande av sina nära och kära till förmån för Fs Grinds och Beanplants, ändlösa vakna nätter och så mkt blåmärken att man knappt kan gå. Krossade hjärtan, forsande tårar, trasiga leder och en jävla massa skratt.

Grizz plockade solklart hem Guldtrucken 2013 efter ett föredömligt skateår. En sann inspiration, stilikon, svärmorsdröm och sist men inte minst en underbar vän och en satans jävla ripper. Det är en ära att få rulla med dej!

roty-2013

Foto: G Kurtti


4 Responses

 1. Gusten skriver:

  tack för jefligt bra styrt kalas. och tack alla gäster. bilden på läggarn är ju helt crazy 🙂

 2. oskar. lidl rookie skriver:

  Tack mina vänner, ni värmer mitt gamla hjärta till glädjetårar!

 3. vert-henke skriver:

  Grymt att bli pappa! (enda negativa är väl att man kommer ihåg allt från alla fester numera..)

  Big up till alla lowlifes

 4. Iggis skriver:

  Big up Henke! Kul att du kom! Efterlyser bilder från aftonen, var det någon som plåtade?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *